Para simpatizantëve të këtij subjekti me ovacione u prit lideri i PVD-së Riza Halimi,i cili në fjalën e tij elaboroi sukseset e kësaj partie që nga themelimi e gjer në ditët e sotme.  Para të pranishmëve të shumët që kishin ardhur nga Lugina e Preshevës u bë shpalosja e programit të PVD-së për këto zgjedhje.Tubimin e sotëm e përshëndeti edhe kryetari i Bujanocit Shaip Kamberi ku i dëshiroi fitore kësaj partie si dhe  Fehmi Beha nga komuna e Medvegjës foli për veprimin e saj në tri komunat e Luginës së Preshevës.    

Avni  JUSUFI

 

Preshevë,14 prill

 

Sot me fillim nga ora 13 :00 në sallën e madhe të Shtëpisë së Kulturës “Abdullah Krashnica“ në Preshevë Partia për Veprim Demokratik në praninë e qindra simpatizantëve ka mbajtur tubimin promovues për zgjedhjet të cilat do të mbahen më 6 Maj. Partia për Veprim Demokratik në Luginë të Preshevës fushatën e vet e ka nisur me moton “Për ndryshime pozitive “. Tubimi promovues i PVD-së u mabjt sot në shtëpinë ë kulturës në Preshevë me çrast u bë promovimi i 38 kandidatëve të mundshëm për këshilltarë në asamblenë e ardhshme komunale. Para të pranishmëve të shumët që kishin ardhur nga Lugina e Preshevës u bë shpalosja e programit të PVD-së për këto zgjedhje.Tubimin e sotëm e përshëndeti edhe kryetari i Bujanocit Shaip Kamberi ku i dëshiroi fitore kësaj partie si dhe  Fehmi Beha nga komuna e Medvegjës foli për veprimin e saj në tri komunat e Luginës së Preshevës.

 

Para simpatizantëve të këtij subjekti me ovacione u prit lideri i PVD-së Riza Halimi,i cili në fjalën e tij elaboroi sukseset e kësaj partie që nga themelimi e gjer në ditët e sotme. Ai po ashtu theksoi qëllimin e pjesëmarrjes në këto zgjedhje si dhe për zgjedhjet parlamentare të serbisë.Halimi në këtë tubim nuk la pa përmendur,që siç tha mangësit e qeverisjes së PDSH-së me pushtetin lokal të Komunës së Preshevës. Theksojmë se PVD në zgjedhjet lokale do të garon me numrin 6.

Kryetari i këtij subjekti z.Riza Halimi para të pranishmëve shpalosi programin e PVD-së për të cilin tha se i gjithë subjekti është i përkushtuar me gjitha forcat dhe se kësaj rradhe sikur edhe herave të tjera Partia për Veprim Demokratik do të jetë më e madhja në vende se dhe do të qeverisë në katër vitet e ardhshme.

Në prani të qindra simpatizantëve në Sallë ishin të kryetari i këtij subjekti z.Riza Halimi,kryetari i komunës së Bujanocit z.Shaip Kameri,z.Galip Beqiri kryetarë i Këshillit Kombëtarë Shqiptarë si dhe drejtues tjerë të lartë të këtij subjekti nga Presheva,Bujanoci dhe Medvegja.

SHPËRNDAJE