putinserb1KIEVE, 26 shkurt (AIP) -Kryeredaktori i revistës serbe ”Nashe slovo” Vlado Mikunovic pas një investigimi të gjatë ka ardhur në përfundim tek të dhënat se, si kryetari rus Vladimir Putin ka gjak serb!

Madje ketë e ka konfrimuar edhe Mikunovic ka investiguar biografinë e Dositej Obradovic, i cili si fëmijë i vogël e kishte një shok të mirë me emrin Nikola Putin. Që të dy kanë prejardhje nga vendi Cakovo që atë kohë i përkiste Rumanisë nga Banat dhe që të dy ishin jetim, bën të ditur “Zëri”

Investigimi i mëtejshëm tregon se si familja e Putinit rrjedh nga Kosova dhe se gjatë shpërnguljeve të mëdha të serbëve në vitin 1690, një pjesë e familjes së tij udhëton drejt Banatit, ndërsa tjetra drejt Karpateve në Rusi.

Pasi që Putinët serb kanë udhëtuar drejt Rusisë, vjen pyetja logjike a ka mundësi që Vladimir Putin president i tanishëm i Rusisë të jetë pjesë e asaj familje që ka qenë nga Kosova dhe ka udhëtuar drejt Rusisë? /Zëri

SHPËRNDAJE