“Forca të armatosura të ushtrisë së Serbisë së bashku me pjesëtarë të xhandarmerisë serbe janë vendosur që nga mëngjesi i sotëm afër kufirit të Jarinjes” paskan bere te ditur “burimet e sigurta” te  KosovaPress-it,  por keto burime nga veta medioat ksovare u demantuan?! Sikur te ihste i vertete ky lajm, padyshim se agejncia e lajemeev “Presheva Joen” ne rajon do te njoftonte si zakonisht, e para. Rrteth ektyre spakulimeve edhe mediat serbe kane bere hajgare (“Kosova Preš“ je izvestila da je nekoliko naoružanih vojnika na liniji Kosovo-Srbija, ali ispostavilo se da to nije istina..”) te cialt kane shrkuar se kosavret demantojne vetveten, njofotn agencia e lajemeev “Presheva Jonë”

 

Pse portalet kosovare fusin panik ne popull me spekulime rreth ushtrise serbe ne kufi?! “Like” nuk fitohen me lajme te rreme apo me femra porno në rrjetet sociale duke mashtruar opinonin

Me thuaj cfare media, portale ke te them cfare shteti je..Cka ne po ashtu si medium nuk do  kishim pasur deshire t’i besojme kesaj thenie. Themi keshtu sepse ne Kosove sot nuk ka dite qe nuk demantohet nje lajm ne mediat kosovare cofte nga vendoret apo nga nderkombëtarert.

Nese shikon neper gjykata komunale apo ne nivle te shtetit te Kosoves mbi 10 mije anketsa jane kunder spekulimeve, dezinformatave. Prandaj edhe mediat kosovare nuk citohet fare ne mediat boterore, për shkak se ende nuk kane besimin e duhur te informacionit sepse pjesa dermuese e ketyre informacioneve behen me pagese nga patrone te tyre ekonomik apo politik, pas tre cilave qendron mafia serbo-shqipare ne Kosovë, thuhet ne raportin e fundit te organizatave nderkombëtare, transmeton agjencioa e lajmeve “Presheva Jonë”

Jo vetem kaq  sot  ne Kosove fianncohet hsuem media nga burime te dyshimte qofshin ato slalve apo kriminale e terroisrfe si nga guleniste apo grope tjera isamofobe apo anti amerikane, shkruan agejncioa e lajemeve “Presheva Jonë”

Sipas këtyre “burimeve” te meidave kosvare  “ushtri a serbe janë dislokuar në Rudnicë, që ndodhet pak metra nga Jarinja në drejtim të Serbisë dhe janë duke kontrolluar të gjitha hyrje-daljet e personave dhe automjeteve, të cilat qarkullojnë Kosovë-Serbi dhe anasjelltas.”

“Po sipas këtyre burimeve, është hera e parë që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës që ushtarët serbë dhe të armatosur shihen në këtë vend.”

“Ushtarë të Serbisë nuk janë parë ndonjëherë afër kufirit prej krijimit të Kosovës shtet i pavarur, dhe prezenca e tyre ka befasuar edhe policët kufitarë të Kosovës. Nuk dihet qëllimi i prezencës së ushtarëve të armatosur serbë sot afër kufirit”, kanë thënë burimet “burim” i cli nuk ka mbulese, ndyrshe nuk do te ishte demantuar nga KFOR e nga mediatj tejra kosvare pak me serioze.

SHPËRNDAJE