polcicicAktivisti i Lëvizjes Vetëvendosje, Ylli Hoxha u ka bërë thirrje protestuesve që edhe më tej të vazhdojnë të qëndrojnë në shesh, pasi sipas tij, kjo është mënyra e vetme për të parandaluar demarkacionin me Malin e Zi.

Hoxha tha se deputetët e Lëvizjes Vetëvendosjes janë të parët që do të sakrifikohen për vendin dhe se ata janë më të fortë nëse e kanë përkrahjen e qytetarëve.

Ai u tha protestuesve se ata që shesin votën, ua kanë frikën protestuesve.

Një numër i madh i protestuesve edhe më tej vazhdojnë të qëndrojnë në kah hymja e dytë e Kuvendit, ndërsa numri madh i pjesëtarëve të Policisë po qëndrojnë në atë pjesë.proootzt

SHPËRNDAJE