Résultat de recherche d'images pour "rainca presheve"Prokuroria publike në Vranjë pas përfundimit të hetimit ndaj V.V (41) nga fashti Raince e Preshevës, ka lëshuar ​​një padi për shkak të ekzistimit të dyshimit të arsyeshëm se ka kryer veprën penale ndaj te një të miture, nxënëse (13 vjecar)  te shkolles fillore  “Zejnel Ajdini”, ku ai punoi si portier. Aktakuza akuzon per shkak se ai kishte një lidhje emocionale disa mujose me nxenesen (13).

Dashuria e ndaluar me një pedofil  me nje vajze te mitur, nxënëse kishte  filluar në maj 2017 (“Optužnica tereti školskog domara da je imao višemesečnu emotivnu vezu sa učenicom (13). Zabranjenu ljubav sa maloletnom učenicom pedofil je počeo u maju 2017“) kane shrkuar mediat serbem, transmeotn agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Siq njoftohet nga prekuroria i dyshuari që nga maji 2017 ishte hyrë në një marrëdhënie emocionale me nxënëset e tij ne shkolle e lindur në vitin 2004 dhe në dhjetor ai paska pasur marrëdhënie seksuale me të.

Rasti i telefonit nga ana e autoriteteve shkollore fillimisht u raportuar nga prinderit e lënduar dhe shokuar te se miturës. Pas kësaj, prindi i vajzës erdhi në shkollë dhe ia raportoi rastin tek drejtori, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Procedurat disiplinore dhe nxjerrë vendimin për pezullimin e përkohshëm nga puna të punëtorëve të dyshuarit në pritje të një vendimi në këtë rast. Sipas prokurorise dënimi për kryerjen e një vepre penale kundër një fëmije është nga 5 deri në 12 vjet burg.

SHPËRNDAJE