Prekjuplje, 23 shkurt  -Nje i burgosur I.D (31) ka gëlltitur një zhiolet dhe u transportua në Spitalin e Përgjithshëm “Dr Aleksa Savic” në Prokuplje. Për momentin, gjendja e tij po ndiqet nga afër, pasi refuzoi trajtimin.

Bëhet fjalë për një person me një skedar të guximshë, duket me një identitet të rremë. Ai u arrestua për vjedhje të rënda si një shqiptar nga Mitrovica e Kosovës. Ai ka kryer më shumë vjedhje në fshatrat e komunës së Kurshumlise. Më vonë, ai u gjet për të qenë dokumentet e tij të rreme dhe se ai ishte nga Vlasotinca.

Megjithëse kanë kaluar tre javë që nga arrestimi i tij, autoritetet hetimore ende nuk kanë marrë konfirmim zyrtar nga policia pro-qeveritare lidhur me identitetin e tij.

Ndërsa i paraburgosuri refuzoi trajtimin në spital, dhe në videot që ai ishte bërë, ai e sheh veten të ketë trupin e huaj në trup, ai po monitoron nga afër gjendjen e tij.

– Pako ndoshta e mbështjellë në diçka për të gëlltitur lehtë. Ne jemi duke pritur për të parë se çfarë do të ndodhë më pas, sepse nuk është për bashkëpunim – është mësuar nga burimi i hetimit të ngushtë.

 

SHPËRNDAJE