Ministria e Diasporës pranë qeverisë kosovare ka vendosur që Luginën e Preshevës, në këtë projektë madhështorë “Gjuha Jonë”, ta përfaqësoj Kryetari i komunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa, njofton RTP.

Prishtinë 1 shkurt/AIK-Presheva Jonë

Kabineti i Kryetarit të Komunës së Preshevës, njofton se kryetari Ragmi Mustafa, sot është duke qëndruar në Prishtinë, ku po merrë pjesë në organizimin e Ministritë të Diasporës Ibrahim Makolli, në lansimin e projektit të kësaj ministrie “Gjuha Jonë”, Në shoqëri të kryetarit të komunës janë edhe bashkëpunëtorët e tij më të ngushtë.

Në lansimin e këtij projekti madhështorë janë duke marrë pjesë edhe të gjithë kryetarët e komunave të Republikës së Kosovës, neë numër i Bashkive të Republikës së Shqipërisë, komunave shqiptare të Maqedonisë dhe Malit të Zi, si dhe përfaqësues të diasporës shqiptare anembanë botës.

Ministria e Diasporës pranë qeverisë kosovare ka vendosur që Luginën e Preshevës, në këtë projektë madhështorë “Gjuha Jonë”, ta përfaqësoj Kryetari i komunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa.

SHPËRNDAJE