fotoilustrrrFoto ilustrative (Familja nuk pranon te publikohen foto te foshnjes)

 

“Preshevë, lind foshnja 7.8 kg. E pagëzojnë me emrin Erdogan, ishte ky lajmi i dites ne mediat shqiptare dhe ato ne ballkan qe dridhi rajonin..

Lind foshja e parë pas puçi në Turqi. Sipas mjekëve të njerit nga spitalet private në Kosove foshnja peshon 7.8 kg.  Beba është shendosh  e mirë, sikur edhe e ëma e tij. Atë e pagëzojnë me emrin  Erdogan, ka njftuar agjencia e lajmeve “Presheva Jone”

Gezim i madh per Erdoganin e vogel, por duket se pridreti e voglushit jane edh ene hall te madh, per shkak emrit. Prinderit e foshnjes qysh task kane ca telashe te natryes administrative rreth emrit,  sipas te cileve kane frike se Serbia mund t ja refuzojne kete emer, per shkak se Turiq dhe Erdogan viteve te fundit njihet si aleat kyq i SHBA-ve. Duket se prinderet me orgjine nga Lugina e Presheves qe gjednen ne Kosov]e, foshnjen e tyre me emrin Edogan kane deshire ta regjistrojne ne vendilndjen e tyre te origjine ne Presheve, ose ndyrshe dikund ne Kosove apo Shqiperi

 

 

SHPËRNDAJE