Medvegjë, 23 dhjetor  – Presidenti Ilir Meta pas vizites ne Medvegjë (26 nentor 2017) kujton serish keto vise, kesaj radhe nga Tirana, permes një letreje falenderuese adresuar Zoran Stankovicit, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë. Nje leter te tille Iliri i ka derguar edhe Arlindës në Medvegjë.

Ilir Meta ka falenderuar Stankovic ate nga zemra për mikerpitjen. Ai ne kete leter ka folur edhe per raportete e mira mes Tiranes deh Beogradit, bashkepuzmi  ky i cili duhet vazhduar ne frymen e bashkupimin dhe amredhenive te mira fqiknjesore mes dy vendeve, Shqiperise dhe Serbisë, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”.

 

I dashur Stankovic !…

“i dashur Stankovic, kujtoj me kenaqesi takimin e ngrohtë, miqesor dhe emocionuese viuziten time ne Medvegjë me ju vecanarisht, ndaj dhe permes kesaj letre deshiroj t’ju percjell falenderimet e mia te perzemerta…”, ka shkruar fillimisht presidenti shqiptar ne letren e tij drejtuar Zoran Stankovicit, kryetar i Trupit Koordinues për komunat Preshevë..

SHPËRNDAJE