Preshevë, 8 prill  -Presidenti serb Aleksandar Vuçiç i dërgoi një përshëndetje të Pashkëve klerit dhe besimtarëve të Kishës Ortodokse Serbe në të cilën ai kujtoi vlerat e pavullnetshme të besimit orthodhoks – dashurinë, faljen, tolerancën, paqen, respektin dhe mirëkuptimin e ndërsjellë, percjell agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Shënimet e urimit:

“Përshëndes përzemërsisht të gjithë besimtarët që festojnë Pashkët në kalendarin Julian.

Në frymën festive të ringjalljes, le të kujtojmë vlerat e padepërtueshme të besimit orthodhoks – dashurinë, faljen, tolerancën, paqen, respektin dhe mirëkuptimin reciprok.

Ju uroj që të ndani gëzimin e festës më të madhe të krishterë me të dashurit tuaj dhe të kaloni ditët e Pashkëve në paqe, dashuri dhe mirëqenie shpirtërore. Supozimi i Krishtit! “, Tha në një shënim urimi, tha Shërbimi i Bashkëpunimit me Media të Presidentit.Résultat de recherche d'images pour "Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je uskrÅ¡nju čestitku"

SHPËRNDAJE