(AIK-Presheva Jone)

 

Presidenti Barack Obama raportohe se nuk është ftuar në dasmën e Princit William dhe Kate Middleton që zhvillohet në prill të vitit 2011. Një burim që ka folur për Daily Mail ka thënë se martesa nuk mendohet të jetë një ‘çështje e shtetit’, andaj edhe krerët e shteteve nuk kërkohet ta ndjekin atë.

“Sigurisht nuk do të përfshihet të gjitha kokat e larta të shteteve të huaja. Lista e mysafirëve ende është duke u vizatuar dhe mund të ndryshojë, por derisa gjërat qëndrojnë, është e drejtë të thuhet se Obama nuk do të ftohet”, ka thënë burimi.

SHPËRNDAJE