Njoftohen të gjithë dashamirët e futbollit ne Luginë të Preshevës, se Shoqata Kulturore “ DITURIA” organizon  Turnir Humanitar  ne Futboll te Vogël.

 

Turniri fillon më 02/08/2012  e Enjte.

 

Ndeshjet  do te zhvillohen në Fushën Sportive “TATI” ne Preshevë, duke filluar nga ora 21h – 23h.

Ekipet duhet te numërojnë 10 lojtarë, ndërsa ndeshjet do të zhvillohen ne formatin 4+1.

 

Për pjesëmarrje ekipet duhet të paguajnë 2000 dinarë.

 

Pjesëmarrësit paraqitjen e ekipeve mund ta bëjnë në kontakt-tel: 0638725122. 

 

Të gjitha të ardhurat e mbledhura në këtë turnir, do ti shpërndahen familjeve në nevojë. Pjesëmarrja juaj do ti ndihmojë te gjithë ata.

Qëllimi i këtij organizimi është ta ndihmojmë njëri-tjetrin në mirësi dhe devotshmëri, e jo në mëkate dhe armiqësi.

 

 

Shoqata kulturore “Dituria”

SHPËRNDAJE