Në një atmosferë të qetë dhe vëllazërore përfundoi xhiro e parë e Turnirit Humanitar Ramazani 2012, ku ishin të pranishme 32 ekipe dhe ecuria ishte mbresëlënëse, normalisht falë organizatorëve dhe pjesëmarrësve të cilët begatuan qëllimin e turnirit.

 

Rezultatet e ndeshjeve vijuan si më poshtë:

 

Dituria – Shoshaja 0 5
Treska  – Llapinca 1 3
Lerani – Golumidolli 4 5

Rahovica Pioner – Rahovica Junior 1 3
Mehajt – Terrnava 3 1
Miratoca UTD – Rahovica 0 3
Miratoca Kusherit Miratoc 4 0
Bushtrani – O2 1 2
Gimi – The Club 3 2
Selishtja – Reisi 2 2 (6-7) penalti
Doniki – Ilirida 2 0
Qarshia – Rinia Rainc 2 2 (1-2) penalti
Miratoca B – Bukuroca 2 1
Venera – Flamurtari 3 3 (3-2) penalti
Lugina – Natyral Pharm 0 1
Lerani 2 – Çukarka 0 0 (2-3) penalti

 

Ndërsa pas përfundimit të ndeshjeve, u bë hedhja e shorteve për xhiron e II-të, ku ishin të pranishëm kapitenët e ekipeve. Shortet i karakterizoi një transparencë e sinqertë dhe të gjitha ekipet u ndan të kënaqura.

Hedhja e shorteve vuri përball shumë ekipe gjigante të sportit preshevar, çiftet kundërshtare janë:

 

1. Doniki – Rahovica junior
2. Rinia Rainc – Golemidolli
3. Natyral Pharm – Rahovica
4. Shoshaja – Çukarka
5. Gimi – Llapinca
6. Venera – Miratoca
7. Reisi – Mehajt
8. Miratoca – O2

 

Ndeshjet zhvillohen më, 4.8.2012 (E Shtunë) ora 21:00,  dhe të gjitha ndeshjet e kësaj xhiro do të kryhen. Fatlum Hetemi

 

PRESHEVË: Starton turniri humanitar i SHK  “Dituria” ne futboll te vogël

U luajtën disa nga ndeshjet xhiros së I ne  turnirin humanitar në futboll të vogël të organizuara nga organizata për kultur “Dituria” në Preshevë.

 

Preshvë, 2 3 gusht

Në këtë xhiro  pati ndeshje interesante  ku u realizuan një numër i madhë golash që ishin shumë spektakolarë.

Ndeshjet e mbetura te xhiros së I do të zhvillohen të Premten dhe më 03 gushtë 2012 duke filluar nga ora 21:00.

 

Rezultatet e ndeshjeve qe u zhvilluan me 02 gushtë 2012.

 

O.K Dituria – K.F Shushaja                              0-5

K.F Llapinca – K.F Treska                               3-1

K.F Lerani – K.F Golimidolli                             5-4

K.F Rahovica-Pioner – K.F Rahovica-Junior     1-3

K.F Ternava – K.F Mehajt                                2-2 (penalti 1-3)

K.F Rahovica  – K.F Miratoca UTD                  3-0

 

Ndeshjet e mbetura te xhiros se I(parë) do te mbarojn neser qe do te  startojn ora 21:00 deri ora 01:00 dhe do zhvillohen sipas kësaj renditje:

 

 

K.F Bushtrani – K.F O2

K.F Kusherit nga Miratoca – K.F Miratoca

K.F Gimi – K.F The Club

K.F Selishtja – K.F Reisi

 

K.F Doniki – K.F Ilirida

K.F Qarshia – K.F Rinia Rainc

K.F Bukuroca – K.F Miratoca B

K.F Venera – K.F Flamurtari

K.F Ternava – K.F Natural Pharm

K.F Lugina – K.F Rahovica 3

SHPËRNDAJE