Organizuar nga OKF sot kanë qenë të parapara të zhvillohen katër ndeshje, mirpo u zhvilluan vetëm tri pasi që ndeshja ndërmjet Miratocës dhe KF Extra nuk u zhvillua, për shkak të mungesës në lojë të KF Extra, dhe kështu që rezultati zyrtar është 3:0 për ekipin nga Miratoca.

 

Rezultatet e arritura nga tri ndeshjet tjera janë kët

 

Rinia Rainc – Lerani 1:4

Çukarka – Market Blerimi 0:3

Corrotica – SP Preshevë 5:1

 

Pas javës së V tabela e klasifikimit e Grupit A, duket kështu:

  1. Corrotica 12 pikë
  2. Miratoca 9
  3. Lerani 9
  4. M. Blerimi 6
  5. Çukarka 4
  6. SP Preshevë 3
  7. Rinia Rainc 3
  8. KF Extra 1

Xhiroja e V vazhdon nesër me ndeshjet e Grupi B, ku do të takohen:

Gimi – F. Bukuroc 15:00

Bushtrani – Norça 15:40

Rahovica Junior – Zhunica 16:20

KF Rainca – UNS 17:00

 

Para xhiros së V tabela e Grupit B duket kështu:

1. Fontana Bukuroc  12

2. Gimi                      12

3. Bushtrani                6

4. KF Rainca              5

5. Norça                      4

6. Zhunica                   4

7. Rahovica Junior      2

8. UNS                        0

SHPËRNDAJE