Preshevë, 18 janar -Në kohen kur ne Lugnene preshvës kane zarkuar forca te meadhe serbe dhe kur po vazhdojne kercnimet ng Beogradi ndja shqiptareve ne Presheve eshte shfaqur Adem Jashari, njofon agjencia e lajmeve “Presheva jonë”

Një i ri (foto-mater) nga Presheva ka zhvilluar një foto te borës që kishte rënë ditev te fundit në lisat e karadakut. Por diçka të çudtshme dhe interesante ka verjtur ai në te. Foto eshte zvilluar mu ne Dobrosin ish-shtabin të përgjithshme të UCPM;B-së, fshat ky i njohur për rezistencë.

Në kete foto rasti te zhvilluar ai kishte vëretjur se ishte paraqitur fytyra e komandantit legjendar Adem Jashari. Qe duket se qe nga dalja e fytyres se Adem Jasharti  ne vendbaimet shqipatare, duket situata pa me  e qetë ne Kosovën Lindore.  Po sikur te ishte i gjallë, sigurisht dikush do ti mbathte deri ne Nish duke ikur, ka thënë autori i kesaj fote te mrekullueshme,  per agjencine e lajmeve “Presheva Jonë”. Ata qe nuk besojne apo kane frikë,  ja nje video nga Jeta ne Preshcvë, për relaksim…

SHPËRNDAJE