gummbPreshevë, 5 dhjetor  -Inspektor i policisë, ne  stacionin e policisë në Preshevë A. B gjatë fundjavës ju eshte demtuar dukshëm makina, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Mesohet se në natën mes të premtes dhe të shtunës, autorët deri më tani të panjohur  i kane shkaktuar dëme të konsiderueshme në makinë “Fiat punto” A.B  ne Preshevë.

Pronarit te maikne “Fiat Punto” ju jane shjpethyer gumat me thike dhe kan e gërvishtut makinën e tij ne disa pjese ter saj.

Sipas informacionit te MUP, duket se arsye ishte misioni  e tij në parandalimin e trafikut të drogës në Preshevë, sepse B.A. në tre muajt e fundit kishte arritura rezultatet mbi mesataren e punës në këtë fushë duke paraqitur pesë padi penale për veprën penale të “Prodhimi dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve” dhe në këtë mënyrë kihste konfiskuar me sukses rreth 20 gram lëndë narkotike.

B.A. Gjatë tre muajve të fundit të dhëna nga Plaku drejtpërdrejtë për rezultatet e punës, – tha në një deklaratë Bashkimi i policisë serbe.

Territori i Preshevës është nyja kryesore e rrugës ballkanike e drogës. Ky trekëndesh Serbi-Maqedoni-Kosovë  i  preferuar nga ontzrabandistet jo vetme te droge spor i t egjtha llojeve, ehste i joh edhe për Interpol-in

SHPËRNDAJE