Image associéeBordell i vertete po mbretëron ne piken doganore ne Tabanoc, ne kufirin Luginë-Maqedoni. Po tone se sistemi ka rënë në dogana, ku qindra njerëz janë bllokuar duke pritur për të hyrë në Serbi permes Lugines se Preshevës, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë” e cila sot doli ne vendin e ngjarjes, ku pa se aty eshte krijuar nje tollovi, kaosi i vertetë.

 

 

Në vendkalimin kufitar Preshevë sot pasdite ka pasur shumë turma pasi sistemi elektronik për leximin e dokumenteve ra. Qindra vetuar te bllokuara. Shoferet, turiste e vedore protestojne me fishketillima te vetaurave, cka as ato nuk bejne punë. Prtijet e gjata, vaji i fëmijeve ka bere tashme te padurueshme.

“Rreth dy ore  egjsem vlla jam duke pritur. Jo vetme une por po hfiniu pas mejhe edhe qindar vetuar tjera jemi duke qëndruar me qindra njerëz dhe fëmijë të vegjël e pleq, kush sna jep xhevap as shopjgim.  o thone se pasak rene sistemi, dreqi i biftë n’fije..”

 

 

SHPËRNDAJE