Edhe pse i paralizuar, ky djalë është ngritur nga karrigia me rrota për të kërcyer me motrën e tij.

 

Videoja prekëse është publikuar në internet dhe shfaq Nikola Raguz teksa ngrihet nga karroca me ndihmë për të vallëzuar më pas me motrën e tij, Matea Raguz-Papac. Nga dëshira e madhe, Nikola ia doli të çonte deri në fund vallëzimin e tij me motrën duke lënë shumë njerëz në lotë.

23 vjeçari nga Mostari në Bosnjë, mbeti i paralizuar në pjesën e poshtme të trupit të tij pas një aksidenti me makinë. Pa dyshim, dashuria e vëllait për motrën tejkalon çdo vështirësi.

SHPËRNDAJE