Preshevë, 23 shkurt  -Një aksident ka ndodhur pranë Vladicin Han, kur një autobus poltë me me ushtarë rserbë ruges per ne Preshevë, nga shkaqe të panjohura deri më tani eshte praptuar duke dalur jashtë rrugës. Bulanci 14 ushtare te lenduar rende, te cilët  kerkuan ndihme ne spital, një prej tyre seriozisht, njofton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Edhe pse u njoftua më parë se autobusi ishin 40 ushtarë, shtetet Ministrisë që janë gjetur më pas të jenë 28 anëtarë të Ushtrisë së Serbisë të cilët kanë drejtuar në punë, nga Nishin rrugës për ne Preshevë. Në vendin e ngjarjes shumë shpejt mbërriti ambulanca, policia dhe polici ushtarake.

Sipas informatave paraprake, disa persona janë lënduar, prej të cilave një me lëndime të rënda në kokë.. Qendra shëndetësore në Vranjë u transportuar 13 persona.

 

SHPËRNDAJE