bombeeePolicia e Kosovës ka rrethuar zyrën e Administratës së Pensionale të Kosovës, te ndërtesa e ish-Rilindjes në Prishtinë, pas dyshimeve për një mjet shpërthyes.

Bombë në Qeveria e Kosovë

Zyra Rajonale për Informim e PK’së, ka konfirmuar se alarmin për mjet të dyshuar shpërthyes e kanë marrë orës 11:00 nga punëtorët e kësaj zyre.

Policia ka dal në vendin e ngjarjes dhe po verifikojnë mjetin e dyshuar.

Zyra e Administratës Pensionale të Kosovës ndodhet në oborrin e ish-pallatit të shtypit që sot shfrytëzohet nga Qeveria e Kosovës për ministri të ndryshme, në qendër të Kryeqytetit.

Policia e Kosovës ka arritur ta largojë mjetin e dyshuar afër  objektit të Administratës Pensionale të Kosovës, saktësisht te ndërtesa e ish-Rilindjes në Prishtinë.

Policia e Kosovës ka konfirmuar për një mjet shpërthyes  te  objekti i Administratës Pensionale të Kosovës, saktësisht te ndërtesa e ish-Rilindjes në Prishtinë.

“Alarmin për mjet të dyshuar shpërthyes e kanë marrë orës 11:00 nga punëtorët e kësaj zyre”, thotë Flora Ahmeti

Policia thotë se ka dal në vendin e ngjarjes dhe po verifikojnë mjetin e dyshuar.

Zyra e Administratës Pensionale të Kosovës ndodhet në oborrin e ish-pallatit të shtypit që sot shfrytëzohet nga Qeveria e Kosovës për ministri të ndryshme, në qendër të Kryeqytetit.

Zëdhënësja e policisë për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti ka thënë se ende nuk ka informacion se a është larguar mjeti i dyshuar shpërthyes nga ndërtesa e Administratës Pensionale të Kosovës.

Ndërkaq sot rreth orës 11:00 policia ka marrë informatën se një mjet i dyshuar shpërthyes është vendosur brenda objektit të kësaj administrate.

Mediat raportojnë se një dëshmitar është shoqëruar në polici i cili pohon se ka dëshmi rreth kësaj ngjarje.

Policia vazhdon të jetë ende në vend të ngjarjes.

SHPËRNDAJE