I dyshuari i katër dhe i fundit është arrestuar sot nga Policia e zvicerane pas vresjes së një të riu nga Rainca  e Preshevës Besim Ymerit (32 vj) në diskotekën e “Highlander” e Neuchatelit, kanë njoftuar autoritet e kantonit të neuchatelit agjencinë informative “Presheva Jonë”.

Neuchatel, 28 shkurt (AIK-Presheva Jonë)

Sipa spolicse kantonale ky ehste një i ri zviceran (19 vj.) me vendbanim Ste-Croix (VD). Thika me të cilën ishte sulmuar i ndjeri besimi është gjetur të dilen e kaluar nga policia e Neuchatelit. I dyshuari i katër dhe i fundit është arrestuar sot nga Policia e zvicerane pas vresjes së një të riu nga Rainca  e Preshevës Besim Ymerit (32 vj) në diskotekën “Highlander” të Neuchatelit, kanë njoftuar autoritet e kantonit të neuchatelit agjencinë informative “Presheva Jonë”. Tre të tjerët polcia i ka arrerstuar të premten dhe të shtunën e kaluar në ‘Yverdon-les-Bains (VD). Sipas policise Neuchatelit, këtu është fjala për dy vëllezër (22 e 23 vjet) ndërsa i treti eshte 22 vjeqar nga Kosova. Sipas shefit te policse se Neuchatelit z.Olivier Guéniat motivi i kesaj vrysje ishte per hiq gje duket banale nnga kokfortësia, pse njeri ia paska shkelur me pahir duke ecur ne diskotekë, derisa pala tjeter ju eshte përgjgijur “mos po don me u rrahur ? ” dhe keshtu ka filluar ngjarja e cila përfundon tragjikisht me një viktimë dhe të plagusur.

SHPËRNDAJE