Lozanë, 12 janar -Nje maqedonas (37 vjecar)  eshte  arrestua në qytzen Riddes te Valisit (VS), njofton ATSH dhe “Persheva jonë” nga Zvicra.   Ai është i dyshuar për sulmin ndaj një vajzë në fund të dhjetorit.

Një vajzë e 7 vjet ishte abuzuar seksualisht në afërsi të shtëpisë së saj në Riddes (VS) dhjetorin e kaluar. Pedofil i dyshuar u arrestua të shtunën e kaluar nga policia kantoinale e Valaisit.

Vajza u muar nga një i huaj më 27 dhjetor në mbrëmje. Ai e mori atë dhe e dergoi në një vend të izoluar dhe e bëri të vuajë duke bere “abuzimin seksual të ndryshme para se ta lirinte ate” tha policia Valais kantonal në një deklaratë të enjten.

Pas kërkimeve intensive, forcat e sigurisë arrestuan dhe u mbajt në burg një maqedonas nga 37 vjet pa dokumente të vlefshme të identitetit dhe jeton kryesisht në Francë.

SHPËRNDAJE