pollcc11Preshevë, 20 qershor  -Policia serbe  në fshatin xhep afer Vladicki Hanit ka arresuar nje preshevar n ekmbine te cilit kane gjetur  gjetur 53 emigrantë, njfton agjencia elaemeev “Presheva Jonë”

Siç njoftoi Ministria e Brendshme, me dyshimin se ka kryer veprën penale të kalimit të paligjshëm të kufirit dhe kontrabandim të njerëzve, një person është ndaluar J.L (24) nga nje fshat afer Preshevës.

I dyshuari do të, përveç akuzave penale, do të  japin pergjegjesi pra prokurorit të Prokurorisë Themelore Publike në Vlladiçin Hanit.

SHPËRNDAJE