horgggPreshevë, 30 maj -Policia serbne në Horgos (kufi me Hunagarinë ka arersuar shtesin shqiptar B.E (27) me 14.7 kilogram drgoe (marihuanë) e fshehur në rezervoarin e veturës së tij, njoftj agjencia e lajemeva “Presheva Jonë”

Droga gjenden në makinë “Seat alhambra” me targa shqiptare, te cline ngiste një shtetas i Shqipërisë i cili perpiqej te klaonte ne Hungari

 

Droga ishe e paluar në qese vakum në 40 pako të mbështjella me shirit scotch, u gjet në reezervoarin e veturës

Shqiptar është arrestuar me urdhër të prokurorit, për shkak të dyshimit se kanë kryer vepër penale të prodhimit të paautorizuar dhe trafikimit të lëndëve narkotike dhe të vënë në një ndalimit policor për 48 orë. Dy ditët e ardhshme do të, me kallëzime penale të sillen prokuror të lartë publik në Suboticë.

SHPËRNDAJE