polciciccBujanoc, 27 maj  -Policia serbe në Vranjë ka arrestuar B. T. 40 vjeç nga Bujanoci me dyshimin se kishte kryer kalimin e paligjshëm të kufirit dhe krimjumčario njerëzve të shtetit, njofton agjenmcia  elajemeve “Presheva jonë”

Sipas burimeve policore i arerstuari T.B. ishte duke udhetuar me vetoren markë “Opel Vectra” në afërsi të fshatit Xhep tek i coli gjeten katër emigrantët pa kurrfare dokumentash.

M eurhderin e  Zëvendës Prokurori i Prokurorisë Themelore Publike në Vladicin Han dyshuarit nga Bujanoci eshte ne arrest deri në 30 ditë. T.B nga Bujanoca eshte i arrestuari i peste me radhe gjate kesaj jave për trafik te qenjve njerezore.

SHPËRNDAJE