Preshevë, 8 maj  -Anëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Nish dhe Prokuplje, në bashkëpunim me prokuroritë kompetente në Nish dhe Leskovc, njfotn agjencia e lajmeve “Presheva Jonë duke ju referuar burimeve te MUP-it

Pos te riut preshevar A. V. (1974), polcia serbe sot ka arrstuar edhe dy perosna tjere N. S. (1993) dhe B. S. (1973). Te arrestuan akuzohen per ekzistencën e bazës për dyshim se ata kryenin prodhim dhe marketing të paautorizuar të barnave narkotike.

Policia ne veturen “golf” te N.S  ka gjetur nëntë pako me 5.4 kilogram  droge në rrugën kryesore Leskovac-Nish. Dy te arrestuarit tjere ihsin N. S. (1993) nga Zhitoragja dhe B. S. (1973) nga Prokuplje.

Sipas urdhrit të Prokurorisë së Lartë Publike në Leskovc, të dyshuarit u arrestuan deri në 48 orë dhe ata do të paraqiten në prokurori me një padi penale.

SHPËRNDAJE