Preshevë, 27 maj -Anëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Preshevë arrestuan ne burre B.A (1949) nga nje fshat i Presheves  për shkak të ekzistencës së bazës për dyshimin se ai kreu veprën penale të prodhimit të paligjshëm, posedimit, veshjes dhe trafikimit të armëve dhe materialeve shpërthyese, konfirmoi Administratën Policore Vranjë.
Ndalimi i paraburgimit deri në 48 orë, transmeton agjencia e lajmeve “Presheva jonë” 


Policia më 26 maj të këtij viti, në një fshat në Preshevë, gjatë inspektimit, në jaknen e A.B. ka gjetur një Revola „Crvena zastava M 57“ pistoletë kjo e kalibirt 7.62 mm me gjashtë plumba, pa leje për mbajtje.

Sipas urdhrit të prokurorit të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, i dyshuari urdhërohet të mbahen në paraburgim deri në 48 orë, pas së cilës ai do të dërgohet në prokurori me një padi penale.

SHPËRNDAJE