Preshevë, 8 prill  -Anëtarët e Ministrisë së Punëve të Brendshme në Preshevë e arrestuan S.K. (1963) nga afërsia e Preshevës për shkak të ekzistencës së dyshimit se ai kreu krimin e dhunës në familje, njofton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

Dyshohet se në shtëpinë e familjes, pas nje zenke, ai e sulmoi fizikisht bashkëshorten e tij, dhe më pas u përpoq ta sulmonte me thikë, e cila u pengua nga djali i tij, i cili në atë rast ka prere gishtrinjte .

Sipas urdhrit të Prokurorisë Themelore Publike në Vranjë, i dyshuari ndalohet deri në 48 orë, pas së cilës ai do të dërgohet në prokurori me një padi penale.

SHPËRNDAJE