drokkhPreshevë, 8 korrik  -Në vendkalimin kufitar të Preshevës, doganierët kanë gjetur një sasi të drogës te fshehur në të brendshme e saj dhe një gruaje në sytjena, njfotn agjencia e lajmeve “Presheva jonë” duke ju referuar  buirmeve te”Drejtorisë doganore.

Oficerët gjetën tre gram marihuanë dhe 61 tableta ekstazie e drogave sintetike tek shtetasja turke dhe shtetasja serbe nga Vranja, te cilat  hynë me veturë nga Kumanova me targa te Maqedonsë drejt (Preshevës) në Serbi.

Mariuana dhe ekstazi janë gjetur gjatë kontrolleve të rregullta në hyrje të Serbisë, gjate je kotrlli rutinor te vetures se amrkes  “Subaru”, me targa të Maqedonisë i drejtuar udhëtuar qytetar të Turqisë dhe qytetare serb nga Vranja

Ato te dy thanë se kishte drogë për përdorim personal të blera nga persona të panjohur në Shkup dhe Shtip. Në të njëjtën vendkalimin kufitar dy ditë më parë, zyrtarët e doganave në jastëk, në bagazhin e një makine gjeti katër gramë marijuanë dhe 10 tableta ekstazie shtetas i Maqedonisë është shpjeguar në mënyrë të ngjashme praninë e lëndëve narkotike në makinë.

 

SHPËRNDAJE