drrogggDubrovnik, 6 shkurt  -Në vendkalimin kufitar Karasovici policia kroate  ka konfiskuar sot  10 kg drogë ( marijuanë)  ne veturen e nje shtetasi  shqiptar, njfotn ahjencia  elajemeve “Presheva jonë” duike ju referuar burimeve te policise kroate .

Policia ka rrestuar shqiptarin 34-vjeçar  tgek te clli ne vtur u gjete drogen epaktuar ne 20 pako. Vlera e drogës në rrugë rishitje arritur shumën prej 600,000 kruna korate. M e te eshte duke u marrur aktulaisht policia dhe prokuroria e  Dubrovnikut.poliih

SHPËRNDAJE