Preshevë, 19 shkurt -Rreth dy kilogram drogë (marihuanë) jane konfiskuaar sot nga polcia doganore në Preshevë. Punonjësit e doganës kapën më shumë se dy kilogram marihuanë në bashkëpunim me policinë në vendkalimin kufitar të Preshevës, njofton agjencia e lajmeve “Presehvas Jonë”.

 

Droga u zbulua më 17 shkurt, kur një autobus i regjistrimit me autobus në Shkup, i cili shkonte në rrugën Shkup-Dortmund, arriti në pikën e kontrollit, njoftoi Drejtoria Doganore.

Gjatë një inspektimi të detajuar të autobusit dhe pasagjerëve në raft për ruajtjen e gjërave u gjeten 2,249 gram dorgë (marihuanë) u mbushën në katër çanta najloni.

Pasi që askush nuk raportoi si pronar i dyshimit, ajo ra në pasagjerët nga Prishtina që legjitimuan një dokument udhëtimi të rremë gjatë kontrollit kufitar. Udhëtarët e dyshimtë dhe marihuanës i dorëzohen policisë për juridiksionin e mëtejshëm.

SHPËRNDAJE