Një person nga Kosova (1974) banues në Haute Savoie është u arrestuar nga policia zvierane në Gjenevë për shkelje të Ligjit.  

 

Gjenevë, 25 shtator/ AIK-Presheva Jonë

Dje, ditë e shtune  rreth orës 8:00, dy policë në patrullë hetojnë një automobilist të dysimitë dhe për qël milkotrollimi rutinor, ata i japin shenënjen e STOP-it por ai nuk ndalet dhe ai shkep, ku pastaj policia i vehen mbrapa dhe zënë pas pak minutash në Meyrin. Ata pastaj u ndalin voiztësin dhe e njoftjnë për tërheqjen e lejes.  Papritmas, në panik, ai kishte tentuar të iktete pak pak më largë në Rue du Kardinal-Journet. Ai u kap menjëherë ku u  përdor edhe  forca, njofton policia e Gjenevës. I arrestuari nga Kosova është dërguar në stacionin policor dhe pas kontrolleve të ndryshme u zublua se i akuzuari është subjekt i një ndalimi të hyrjes në Zvicër merren kundër tij nga Zyra Federale për Migrim në tadën 16.03.2010. Duke pasur parasysh sa më sipër, personi është vënë në dispozicion të prokurorit publik.

SHPËRNDAJE