POLICIJSKA STANICA BUJANOVACBujanoc, 3 nentor  – M.I (43) nga Bujanoci, është arrestuar nën dyshimin se ka kryer vepër penale të dhunës në familje, njfotn  Departamentit të Policisë në Vranjë, tzrasnmeton agjencia e alejemeve “Persheva jonë”

Dyshohet se M.I ka sulmuar fizikisht djalin e tij dhe ka shkaktuar atij dëme  trupore.

Anëtarët e Ministrisë së Brendshme në Bujanoc, nën autoritetin e Zëvendës Prokurorit të Prokurorisë Themelore Publike në Vranjë, solli vendim për paraburgim për 48 orë të M.I (43) nga Bujanoci, për shkak të ekzistimit të arsyeve për dyshimin se ka kryer veprën penale të dhunës në familje.

SHPËRNDAJE