Gjatë një aksioni të policisë speciale belge ka arritur që soht në orët e hershme të mëngjesit të demoloj një rrjet tarfikantësh ndërkombëtar të armëve. Opercioni policisë evropiane ka arritur t’i arrestoje pesë persona, prej të cilëve tre janë shtetas nga Serbia, njofton agjenica informative “Presheva jone” duke ju referuar policisë belge.

Në kërtë opercion të policisë belge në bashkëpunim me atë gjermane, franceze , austriake…nga pesë personat e arrestuar kanë konfiskur një sasi të madhe armësh të sllojllojshme si kallashnikov, dy raketa, nëntë granata, dhe qindra fishekë dhe monucion tjetër luftarak.

SHPËRNDAJE