26 persona të dyshuar për trafik droge u arrestuan në një aksion të përbashkët nga oficerët e policisë nga Serbia dhe Austria.

24 qytetarë të Serbisë, një austriak dhe një shtetas malazez, u arrestuan në territorin e Austrisë, njftojne mediat austriake, transmeton agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Ky aksoon atnidroge eshte zhvilluar ne bashkëpunim te policisë së dy shteteve (Austrise dhe Serbisë) duke zbuluar edhe 14 laboratorë për kultivimin e marihuanës nën kushte artificiale dhe u kap një sasi e madhe e narkotikëve

SHPËRNDAJE