Anëtarët e Ministrisë së Brendshme arrestuan 11 oficerë të policisë së komunikacionit në Departamentin e Policisë në Kikinda për dyshimin se ata kryen disa vepra penale dhe morën ryshfete dhe shpërdorim detyre.

Siq raprotn ahewjncia e lajhemeev “Presheva Jone duke u referuar  nje deklarate të MUP-it, me urdhër të Prokurorisë Publike të lartë në Novi Sad arrestuar NR (35), DL (29), M.B. (28), S.P. (29), B.Š. (45), M.P. (48), M.M. (35), D.P. (43), D.K. (34), N.T. (35) dhe M.F. (41) të dyshuar se gjatë kontrollit të trafikut në zonën e Kikinda nga shoferi ose pasagjeri para për të marrë paratë e brendshme dhe të jashtme në mënyrë që ata nuk do të marrin masa brenda juridiksionit të tij.

Gjithashtu, ata dyshohen se i kanë rikualifikuar veprat penale dhe i kanë sanksionuar autorët e shkeljeve të trafikut për kundërvajtje.

Me urdhër të zëvendës prokurorit të Prokurorisë së Lartë Publike në Novi Sad, të dyshuarit mbahen në paraburgim deri në 48 orë pas së cilës ajo do të, me akuza penale, do të zbatohet për të prokurorit përkatës

SHPËRNDAJE