polvicicBujanoc, 22 gusht  -Anëtarët e Ministrisë së Brendshme në Bujanoc, në urdhrat e Zëvendës Prokurorit të Prokurorisë Themelore Publike në Vranjë, mori vendimin për paraburgim për 48 orë nga

Nje mesoburr nga Bujanoci B. A eshte arerstuar nga polcia  për shkak se ai  ka kryer veprën penale të dhunës në familje. Sipas Ministrisë së Brendshme në Bujanoc ai ka kercnuar merovle gruan etij dhe femijet, njoftonagjenciaelajemeve “Presheva Jone”

Sipas buirmeve policore B.A.  me armë ka kërcënuar gruan e pamartuar, fëmijët dhe babain e saj. Ndaj tij eshte shtuar kallëzim penale me t ecilin dot emerret djtrtesiaprane  Prokurorise vendore.

SHPËRNDAJE