Preshevë, 17 tettor –Sipas urdhrit të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, anëtarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme në Preshevë ngritën akuza penale kundër katër të miturve nga zona e komunës së Preshevës, për shkak të dyshimit se janë kryer disa krime gjatë periudhës korrik-shtator të këtij viti, njfton agjencia e lajemev “Presheva jonë”

Sipas policisë, katër të mitur të moshës 16 vjeç akuzohen se në një rast së bashku, dhe në dy të tjerat, ata kanë vendosur tri shtëpi në Preshevë dhe vodhën katër televizorë dhe një  perques (ricivere)  për kanalet televizive.

SHPËRNDAJE