Policia zvicerane sot  në Zurich zbuloi plantacione “shtëpie” e mbushur plotë marihuanës në tre apartamente me qera nga i njëjti person në Adlikon (ZH) dhe Effretikon (ZH). Në total, më shumë se 2.000 bimë janë konfiskuar sot na polcici zvcierane, njofton agjencia informative “Presheva Jonë”

 

Gjenevë, 6 dhjetor/AIK-Presheva Jonë
Informuar për një erë të fortë të marihuanës që vijnë nga një apartament në

Adlikon, policia hapi një hetim. Ajo gjeti se qiramarrësi ishte marrë me qera një apartament në Effretikon Adlikon dytë dhe të tretë.

E hënë, policia kryer kërkime. Ajo zbuloi plantacione kanabis në 11 nga 13 dhoma, që kanë të tre apartamente. Mbi 2000 bimë janë gjetur. Qiramarrësi nuk është intervistuar. Ajo është e vendosur jashtë vendit.

SHPËRNDAJE