Shërbimi për Luftimin e Krimit të Organizuar (SBPOK) në bashkëpumnim me policinë sllovene sot ka arrestuar  11 aneëtare të një bande serbe trafikantësh dorge, prej të cilëve shtatë anëtarë u arrestuan në Serbi, ndërsa katër tjerë në Slloveni, njoftojnë mediat sllovene, transmeton agjencia “Presheva jonë”

 

Ljubljanë, 24 shtator
Shtatë persona u arrestuan për organizimin e grupit ndërkombëtar të krimit që në 11 muajt e fundit droga kontrabandë nga Republika Domenikane në Slloveni dhe Serbi, si dhe nga Turqia në Serbi, dhe Sllovenisë dhe Holandës, ka njoftua sot policia sllivene. të arrestuarit jnaë  Vinko R. dhe Dejan N. Dejan. A, Dragan T, Vladimir L. , Miroljub J. dhe Igor K.

Organizatorët dhe anëtarët e grupit u arrestuan në Beograd, Novi Sad dhe Pancvë në kalimin kufitar Gradina, ku ata dceshën të hynin në Serbi me  automjetin  “Skoda Octavia” targat boshnjake me duhëtarët  Vladimir L. dhe Miroljub J, të cilëe ju zu rreth 1.150 gram heroinë. Ky kasion u krye në bashkëpunim me policinë, e cila ka arrestuar gjithashtu Sllovenia katër anëtarë të të njëjtit grup.

Gjatë kësaj kohe konfiskuar më shumë se 10 kilogramë kokainë të destinuara për tregjet evropiane të perëndimit, sidomos Sllovenia, Austria dhe Holanda, njoftojnë mediat.

SHPËRNDAJE