Disa aktivistë janë duke luftuar që të mbyllet një forum online, ku promovohen foto me natyrë seksuale.

Forumi është hapur në faqen e njohur Reddit dhe quhet “CreepShots”. Menjëherë është bërë i famshëm. Shumë njerëz postojnë aty foto të shkrepura përgjithësisht pa dijeninë e femrave të ndryshme, në pozicione ose me veshje seksi,..shrimi dhe shikimi i fotove VAZHDON por përmes LIKE…për shkaqe sigurie të shikimeve nga fëmijët këto foto (+18) jufalmderit për mirëkuptim..[wp-like-locker]

Por mendohet se mes vajzave të fotografuara ka shumë minorene. Po ashtu të paktën një person që poston fotot është një mësues në shkollë të mesme, që sjell aty fotot e nxënësve të tij.

 

 

Aktivistët thonë se forumi është një shkelje e rëndë dhe duhet mbyllur.

Faqja popullore Reddit, që është e hapur për përdoruesit e saj, nuk ka komentuar akoma,shkruan Tema.[/wp-like-locker]

SHPËRNDAJE