Policia e Malit të Zi ka konfirmaur se gjatë natës në Budvë, është vrarë biznesmeni Dragan Beçiroviq.

Policia nuk ka dhënë detaje të tjera. Raportohet se ai ishte vrarë aty kah ora 3 e mëngjesit.

Biznesmeni Beçiroviq ishte drejtor ekzekutiv i kompanisë “Bepler dhe Xhekobson” dhe ishte pronar i hoteleve “Bjanka” në Kollashin dhe “Avalla” në Budvë.

SHPËRNDAJE