BËHUNI GATI SHQIPTAR, VOJVODA PO VJEN! Shesheli blen një shtëpi në qendër të Preshevës dhe kjo eshte porosia per shqiptarët! (“SPREMITE SE ŠIPTARI, STIŽE VOJVODA! Šešelj kupuje kuću u centru Preševa i poručuje ovo Albancima!”) eshte titulli i gazetave serbe te cilat nuk ndalen te spekulojne me dekalktata e Shjeshleti te cilet vitin e kaluiar i kishet “ikur treni” me ikona ortodokse për ne Mitrovice dhe ishje ktyher nga Nihsin , mu nga ayt ku shqiptaret konsiderojne si kuf mes Serbisë dhe Lugines se Presheves, njfotn agjencia  e lajmeve “Presheva Jonë”

Sheshel: Do të blejë një shtëpi në qendër të Preshevës!

Në programin mëngjes “Mirmengjes Serbia” në televizionin Hepi ishte i pranishëm presidenti lideri i SRS dhe shvenisti serb Vojislav Sheshelj i cili deklaroi se ka në plan të blejë një shtëpi në qendër të Preshevës.

“Kosova në përgjithësi mbetet në Serbi, është autonomia që mund të jetë një nivel më i lartë. Katër komunat serbe nuk janë vënë në dyshim. Ekziston një pronë homogjene serbe, përfshirë Gazivodën. Kopaonik është i mbrojtur, Trepça nuk është e mbrojtur tërësisht.  Manastiret serbe, kishat dhe kishat janë shumë të rëndësishme. Komuna e Shtërpcës duhet të mbrohet në të gjitha mënyrat. Presheva, Bujanoci dhe Medvegja nuk ka biseda rreth tyre..” tha Shesheli.

“Kam ndërmend të blej një shtëpi në qendër të Preshevës dhe nuk ka asnjë mënyrë që dikush të mund të bjerë në erë! Do të ishte një kaos! Takimi im i parë me shqiptarët ishte me ata që prisnin dru, ku jetova, ata ishin njerëz të mirë ..-” ka thënë ne fund Sheshel.

SHPËRNDAJE