Sipas  Daily Mail  Vejusha 75 vjecare qe deshi te jete ne lidhje me Flamur Gashin nuk eshte amerikane e as mashtuese, por e mashtrua vejushka e Orlando humb 270,000 dollarë për misterin Darniell Michael i cili përdor një fotografi të keslltarit te presidenti shqiptar dhe ish-ambasadorit të Bosnjës për ta joshur plaken 75-vecare.  Por, fytyra me të cilën ajo ra në dashuri ishte e Flamur Gashit, ish-ambasador në Bosnje, njherit njeri nga keshilltaret e presidentrit shqiptar,  trasnmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

“Vejusha amerikane i jep kursimet e jetës per Flamur Gashin”, “Reagon Gashi pasi iu keqpërdorën fotot për mashtrimin e amerikanes”;, “Vejusha 75 vjecare qe deshti te jete nuse e fytyres se Flamur Gashit, keshilltar i presidentit” jane keta vetem disa tituj qe u pane ne media, qe sipas agjencise se lajmeve “Presheva Jonë” vejusha 75 vjecare qe deshi te jete ne lidhje me Flamur Gashin nuk eshte amerikane e as mashtruese, por e mashtruar (viktimë) Po nese deshiron dikush te kompremtoj Amerikne aty eshte tjeter hesap sepse origjina  e saj eshte nga vendent skandinave.

 

Misateri Darniell Michael mashtroi vejushën 75 vjecare qe deshi te jete ne lidhje me Flamur Gashin nuk eshte amerikane e as mashtuese

Vejushka e Orlando humb 270,000 dollarë për misterin Darniell Michael  i cili përdor një fotografi të keslltarit te presidenti shqiptar dhe ish-ambasadorit të Bosnjës për ta joshur plaken 75-vecare.  Por, fytyra me të cilën ajo ra në dashuri ishte e Flamur Gashit, ish-ambasador në Bosnje, i cili është i martuar, ka tre fëmijë dhe jeton në Shqipëri, ku ka pozitën e Këshilltarit të Presidentit. Standish tha se nuk kishte rezerva kur Michael filloi ta pyeste për paratë, pak pasi filluan të flisnin. ka shkruar sot Daily Mail, trasnmeton agjencia e lajmeve “Presheva Jonë”

 

Ja si duhet te dukesh per ta zene nje plake 75-vejcare. Fotoja e Flamur Gashit shembull 

Diana Standish i dërgoi 270.000 dollarë një njeriu që mendonte se ishte një CEO i divorcuar gjerman që punonte në një projekt ndërtimi në Bakersfield të Kalifornisë.

Plaka Standish tha se ajo u çmendur në dashuri me njeriun që e dinte si Darnell ‘Jerry’ Michael pasi u takuan në Match.com. Siç shkruan Daily Mail, Diane Standish nga ky mashtrim humbi plot 270 mijë dollarë. (“Diane Amanda Standish lost $270,000 after she was catfished by Flamur Gashi” ). Siç raporton Daily Mail, një  e ve nga Orlando ka humbur të gjitha kursimet e jetës së saj, pasi u mashtrua nga një person i cili përdorte fotografinë e Flamur Gashit, vëllait të deputetit të LDK-së, Arben Gashit, citon agjencia e lajmeve “presheva Jonë”

Por fytyra me të cilën ra në dashuri kjo mplake ishte Flamur Gashi, njeri nga keshilltaret e presidenit shqiptar, nje  ish-ambasador në Bosnje, i cili është i martuar me tre fëmijë dhe jeton në Kosovë.

Diana Standish humbi $ 270,000, pasi ajo u pajis nga një njeri i cili e përdori foton e një keshlltar i presidnetit dhe ish-ambasadori boshnjak për ta joshur plakën.

Diana Standish i dërgoi 270.000 dollarë një njeriu që mendonte se ishte një CEO i divorcuar gjerman që punonte në një projekt ndërtimi në Bakersfield të Kalifornisë.

Plaka Standish tha se ajo u çmendur në dashuri me njeriun që e dinte si Darnell ‘Jerry’ Michael pasi u takuan në Match.com. Siç shkruan Daily Mail, Diane Standish nga ky mashtrim humbi plot 270 mijë dollarë. (“Diane Amanda Standish lost $270,000 after she was catfished by Flamur Gashi” ). Siç raporton Daily Mail, një  e ve nga Orlando ka humbur të gjitha kursimet e jetës së saj, pasi u mashtrua nga një person i cili përdorte fotografinë e Flamur Gashit, vëllait të deputetit të LDK-së, Arben Gashit, citon agjencia e lajmeve “presheva Jonë”

Por fytyra me të cilën ra në dashuri kjo mplake ishte Flamur Gashi, njeri nga keshilltaret e presidenit shqiptar, nje  ish-ambasador në Bosnje, i cili është i martuar me tre fëmijë dhe jeton në Kosovë.

Diana Standish humbi $ 270,000, pasi ajo u pajis nga një njeri i cili e përdori foton e një keshlltar i presidnetit dhe ish-ambasadori boshnjak për ta joshur plakën.The man who used Gashi's picture on Facebook identified himself as Darnell 'Jerry' Michael

SHPËRNDAJE