anka111Preshevë, 5 prill -Këngëtarja serbe me emrin Anna Petrovic ka gjetur guximin  për plagiatuire te këngëtares shiptare   Era Isterfit, për te cilin skndal kane shkruar edhe mediat serb (“Srpska pevačica ukradila hit albanske pevačice. Pevačica Ana Petrović  ukradila albanske pevačice sa Kosova Ere Istrefi “Bonbon” i osvojila Albance.”), transmeton agejncia e alejemeve “Presheva Jonë”
Këngëtarja Ana Petroviq ka proceduar një këngëtar të vetëm shqiptar nga Kosova Ere Istrefi “bonbone” dhe fitoi shqiptarët.

 

Më tej mediat serbe rreth ketij skandali te plagjiatures cka nuk eshte ehre e parë, kane shkruar se nuk është i panjohur fakti që këngëtarët e estradës serbe pëlqejnë këngët greke dhe bullgare, por që deri më tani nuk ka pasur asnjë rast që te “huazojne” nodnje këngë shqipe nga kelget e tyre shiptare?!..”

SHPËRNDAJE