Në konkursin anonim letrar të organizuar nga Biblioteka Ndërkomunale e Prizrenit sot jane ndate cmimet efituesve, qw enje nga ta shkoi tek krjiueis yne nga Presheva Bilall Maliiq.

Nga juria profesionale e përbërë nga prof.dr Sali Bashota, Berat Batiu dhe Ali Selmanaj u ndanë katër çmime :
Çmimi i parë I takoi poetit Salajdin Krasniqi
Çmimi i dytë shkrimtarit Bilall Maliqi

“Në konkursin anonim letrar që e organizoi Biblioteka Ndërkomunale e Prizrenit, u nderova me çmimin e dytë, me poezinë “Nga çasti në çast”, shifra “Fati”. E falënderoj stafin e Bibliotekës, drejtoreshën Sahadete Sadikaj- Kukaj për mikpritjen dhe Jurinë profesionale: Prof. dr. Sali Bashota, Berat Batiu dhe Ali Selmanaj. Ky çmim më nderoi mua, autor i poezisë, Preshevën dhe Luginën e Preshevës ..”, ka shkruar Bilall Maliqi i cili i nderuar me kete cmim

 

…..

..

SHPËRNDAJE