Modelet e revistës së njoftun për të rritun, Playboy, kanë me i rritë temperaturat në këto ditë të ftofta.

Khloe Terae dhe Kennedy Summer janë zhvesh në pllazh për nji set fotosh kaq seksi.

2-modelet

3-modelet

6-modelet

8-modelet

 

 

 

 

SHPËRNDAJE