Mbrojtësi i Barcelonës Gerard Pique e ka cilësuar sulmuesin Italian si më të vyeshëm edhe se bomberi i Chelsea Didier Drogba duke thënë se Rossi është i aftë të bëjë shumë më tepër se sulmuesi nga Bregu i Fildisht.

“I di shumë mirë aftësitë e tij që nga koha kur së bashku kemi luajtur te Manchester United,ai është shumë i vështirë për tu markua për shkak të shtatulësisë së tij dhe teknikës së jashtëzakonshme. Do të doja të besoja thashethëmet të cilat e sjellin atë në Barcelonë” është shprehur Gerrard Pique për Italianin.

SHPËRNDAJE