Serbi është kërkuar nga skuadra milaneze edhe gjatë kohës kur ai luante tek Lazio,megjithëatë drejtruesit e kampionit në fuqi të italisë nuk aritën që ta transferojnë atë atëherë.

Tani milanezët janë rikthyer kan serbi dhe thuhet se gjatë afatit të merkatos së verës ai mund ti bashkohet Interit të Milanit

SHPËRNDAJE