Fansat e Shakirës kanë patur këtë herë një trajtim special për shkak se këngëtarja ka ftuar të dashurin e saj në skenë për ti ofruar leksione kërcimi. Këngëtarja kolumbiane ishte duke kënduar në Barcelonë ndërsa ka ndaluar dhe ka ftuar të dashurin e saj Gerard Pique dhe shokët e tij të ngjitën pranë saj. Shakira ka sugjeruar Pique dhe shokët e tij se si të kopjojnë atë në dredhjen e trupit dhe shkundjen e vitheve. Sëbashku me Pique ishin në skenë edhe shokët e tij të skuadrës Xavi, Bojan dhe Sergio Busquets. Në përfundim të performancës Pique i dha një përqafim dhe puthje të dashurës së tij të famshme.

Komente (0) Ktheh

SHPËRNDAJE